Katso paljonko täyshybridi säästää!

Ympäristön etu on sinunkin etusi, myös rahallisesti. Tällä helppokäyttöisellä laskurilla voit verrata nykyisen autosi käyttökustannuksia Toyota-täyshybridien käyttökustannuksiin.

Lisätietoa

Ajoneuvohaun tiedot perustuvat Trafin yhdessä maahantuojien kanssa ylläpitämään EkoAKE-tietokantaan, joka sisältää henkilöautojen polttoaineenkulutus- ja päästötiedot. Ajoneuvojen kulutus on ilmoitettu EU-yhdistettynä kulutuksena (litraa/100 km). Laskurissa ilmoitettu ajoneuvoveron määrä vastaa kyseisestä mallista vuodessa maksettavaa veroa. Bensiinikäyttöisen ajoneuvon vero koostuu perusverosta ja dieselkäyttöisen ajoneuvon ollessa kyseessä perusverosta ja käyttövoimaverosta. Rahallinen säästö vuodessa lasketaan vertailuauton ajoneuvoveron ja valitun kilometrimäärän mukaisen kulutuksen perusteella verrattuna Toyotan täyshybridiin. Laskurissa käytetyt polttoaineiden hinnat on laskettu www.polttoaine.net hintaseurantasivuston keskimääräisistä bensiini- ja dieselhinnoista.

Vaihtoehtoiset voimanlähteet eivät ole mukana Toyotan hybridilaskurissa, koska laskelmien pohjaksi otettavaa vertailukelpoista energianhintaa on vaikea määrittää.

Toyota Auto Finland Oy ei vastaa laskurissa esiintyvistä virheistä tai hintatietojen muuttumisesta. Tiedot perustuvat 1.1.2017 tilanteeseen.

Valitse Toyota täyshybridimalli

Yaris Hybrid
Auris Hybrid
Auris Hybrid Touring Sports
Toyota C-HR
Prius
Prius+
RAV4 Hybrid
RAV4 Hybrid Neliveto
Sulje

Pyydä vaihtotarjous autoon

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Valitse jälleenmyyjä
Toivottu yhteydenottotapa

Ole hyvä ja täytä huolellisesti kaikki tähdellä (*) merkityt pakolliset kentät.

Täytä ja tarkista kaikki kentät!

Lähetys onnistui

 

Sulje

Lähetä tulos sähköpostiin

Ole hyvä ja täytä huolellisesti kaikki tähdellä (*) merkityt pakolliset kentät.

Täytä ja tarkista kaikki kentät!